Întărește-ți imaginea brandului

Ce crezi că au în comun cele mai populare și mai valoroase branduri din lume? Produse bune? Da! Servicii bune? Da! Însă crezi că e de ajuns pentru a crește un brand? Nu! Un brand are nevoie de expunere, indiferent de cât de bun este produsul sau serviciul din spatele lui sau de stadiul de viață al brandului, publicitatea reprezintă un factor cheie în succesul acestuia.

scrie-ne povestea brandului tău
Întărește-ți imaginea brandului

Promovează-ți un produs

Indiferent că vinzi palete de ping-pong, carcase de laptop-uri, tricouri, pantofi sport sau miere de albine, produsele tale au nevoie de publicitate, au nevoie să ajungă în fața consumatorului. Publicitatea pe mobil este cea mai personală legatură între produsul tău și consumator. Fă-ți cunoscute produsele prin platforma 11Ads Network și o să simți cu adevărat ce înseamnă publicitatea.

ai un produs de promovat?
Promovează-ți un produs

Fă-ți cunoscute serviciile

Serviciile au o nevoie constantă de publicitate indiferent de natura lor. Consumatorii au constantă nevoie să știe că serviciile pe care le folosesc continuă să existe și să se îmbunătățească pentru ei. Promovează-le și ține-le în fața consumatorului tot timpul.

vrei să promovezi un serviciu?
Fă-ți cunoscute serviciile

Vinzi o aplicație sau un joc?

Fie că vorbim de Apple AppStore sau de Google Play, chiar dacă ai una dintre cele mai bune aplicații pe nișă, este foarte posibil să nu vinzi deloc datorită faptului că aplicația ta ajunge să fie una dintre cele câteva sute de mii de aplicații. Cu alte cuvinte, oricât de mult investești în aplicație, dacă nu investești și în promovare, ai toate șansele să nu reușesti să vinzi nimic. Dacă nu ne crezi pe noi, caută povestea Angry Birds, în schimb, dacă totuși ne crezi, scrie-ne un email și o să te ajutăm să-ți vinzi aplicația.

contactează-ne
Vinzi o aplicație sau un joc?