Monetizează-ți aplicația

Monetizează-ți aplicația

Dacă ți-ai făcut o aplicație sau un joc de mobil, iOS sau Android, și te-ai gândit că o să le vinzi însă nu ți-au ieșit lucrurile cum ți-ai dorit, e cazul să-ți scoți banii cumva. Monetizarea este cea mai facilă metodă de a-ți pune aplicațiile să facă bani pentru tine.

povestește-ne de aplicația ta
Monetizează-ți site-ul mobil

Monetizează-ți site-ul mobil

Ai un site de mobil care face mult trafic, îți consuma timp și resurse financiare, dar nu reușești să transformi în profit? Ei bine, avem noi o soluție pentru tine. E cazul să-l monetizezi instalând platforma noastră de publicitate, 11Ads Network.

spune-ne despre site-ul tău

Cum funcționează

Ne dai detalii despre aplicația ta, dacă e pe iOS sau Android, și ce formate de ad-uri ai vrea să găzduiești, îți dăm SDK-ul personalizat, faci un update la aplicație și asta e tot.

De ce să monetizezi

Pentru că e singura metodă eficientă de a-ți scoate atât costurile de producție, cât și costurile curente, dacă nu chiar și de a face profit. Totul depinde de cât trafic ai!

De ce ai nevoie

Trebuie să ai o aplicație care să funcționeze pe platformele iOS sau Android sau un site de mobil optimizat pentru toate dispozitivele mobile. Atât, nimic mai mult!